Schäfer & mops

Mera snö....

Nej nu får det allt sluta snöa! Sedan igår har det säkert kommit över 2 dm och snart vet jag inte var man ska göra av all snö när man plogar... Men vi har tur med temperaturen för det är inte kallt iaf   . Igår gjorde vi inte mycket mera än att ploga och vid 21.30 gick vi ut och tränade lite på skoj plus att vi lekte en hel del så när Kjelle kom hem vid 23 så var vi precis klara    Idag har vi plogat och Mara har gått på gåbandet. Varje förmiddag har Kjell tagit hundarna på promenad så dom har fått röra på sig och utomhus har vi varit i timtal   Hoppas att det inte blir kallt imorgon för då hade jag tänkt att ta en långtur med 4-hjulingen så att Mara får röra sig ordentligt.

Hon har så sjukt mycket uppdämd energi nu, som beror på att det har tränats för lite  . Hon blir totalt galen och det blir mycket "flams". Men det är ju all denna energi som är helt underbar när man väl sätter igång henne i målmedveten träning för hon tar ALDRIG slut och när hon väl är i rätt balans så finns koncentrationen där.

Annars är det ganska lugnt, ja förutom att ikväll när jag satt och tittade på TV så hör jag ett konstigt ljud..... Slår av ljudet på TV:n, tyckte ljudet kom ifrån sovrummet men icke, det var ifrån skrubben innanför lilla toaletten. Öppnar dörren och ser att det bara sprutar vatten ifrån varmvattenberedaren   Jomen tjenare fick ringa Kjell (som var på väg hem som tur var) snabbare än snabbast och fråga hur man får av vattnet till den. Sedan var det bara att torka allt och få till det så att vi får varmvatten direkt ifrån bergsvärmepumpen istället. Tur att jag var hemma och att Kjelle var 10 minuter hemmifrån

Nu ska jag återgå till att titta lite på TV och sedan blir det nog natten för jag är totalt slut,hahaha

// Nina


 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«december 2020»
tiontofr
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031