Schäfer & mops

Nu börjar våren komma

Ja äntligen börjar man om man tittar väldigt, väldigt noga se att våren är på G   Små bara fläckar med barmark i skogen på "mitt" vårställe. Det är en skog där det varje år blir barmark tidigt

I helgen som var så fick vi till ett spår på 1 km, om än inte direkt avancerat men bra för att få igång spårkonditionen iaf! Helt otroligt att Mara inte blev trött alls, men så är hon ju en brukshund utan dess like också (ja jag är partisk, hahaha)   Jag trodde faktiskt att det blev lite långt för att vara det första spåret sedan i höstas.. Men där hade jag fel uppenbarligen och imorgon så blir det träning igen.  Tänk att man blir så himla glad över att träna hund, fast man gjort det i 30 år.

Vet inte riktigt hur mycket jag vågar hålla på, för jag har fått så himla ont i knät igen  , visst har jag jäkligt ont i hela kroppen men igår svullnade utsidan av knät upp och det gör ont även idag.. Känns ju sådär för det var så här det började när jag fick operera knät förra gången. Men jag hoppas och tror att det "bara" är en överansträngning för denna vinter/våren håller på att ta knäcken på mig. Nu lär det barmark snart!!

 

Annar flyter allt på som vanligt, håller på att ragga sponsorer till vårat Distirktsmästerskap som går på Ludvika BK i år och det är så skoj för hittills så har jag 19 sponsorer och några positiva mailsvar   Detta med att leta sponsorer till DM:et tyckte jag var ruggit kul! Jag kommer ju inte kunna hjälpa till så mycket som jag  skulle vilja men iom detta så drar jag mitt strå till stacken också.  Och roligt att se att allt går bara man har en plan och har kunnigt folk som ger råd om hur man på bästa sätt lägger fram det man vill    .

Nu ska jag låta Mara gå på gåbandet och träna lille Wide lite innan jag ska kolla på hockey. Eller rättare sagt slutet på hockeyn.

Löpband

Ha det bäst!!

// Nina

 


 
 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 
«december 2020»
tiontofr
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
28293031